CooL Online

Het is nu ook mogelijk om het CooL-programma online te volgen. Door de Corona-maatregelen moeten we onze diensten enigszins aanpassen, maar het heeft ook voordelen. Want je hoeft nergens naar toe en kunt vanaf je eigen telefoon of computer thuis meedoen. Dus ook voor mensen die slecht ter been zijn of het lastig vinden om de deur uit te gaan, is deze ‘drempel’ weg.

Karen
Karen
Eva

Inhoudelijk blijft het het programma helemaal hetzelfde, alleen zijn we fysiek niet in één ruimte.
Concreet betekent het dat we de individuele coachingsgesprekken via videobellen doen. En ook de groepssessies vinden online plaats. Alles gaat op een beveiligde manier. Het is heel eenvoudig en wij helpen natuurlijk bij het installeren indien nodig. Je zult merken dat videobellen heel snel went.

Bel of mail ons voor meer informatie over de nieuwe groep die zo snel mogelijk online gaat starten!

Uit onderzoek blijkt dat er hoogstwaarschijnlijk een verband is tussen overgewicht en het krijgen van Corona. Hoe fijn is het dan om nu heel concreet aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Op deze manier kun je zelf ook iets doen aan je eigen weerstand en neem je het heft in eigen handen.

Wil je toch liever aan het liveprogramma meedoen, dan kom je op de wachtlijst om te starten zodra de coronamaatregelen zijn versoepeld. Dat zal juni of misschien wel september zijn. Het is nu nog niet bekend wanneer de buurtcentra weer opengaan, en daar zijn wij van afhankelijk.